Danessa

Suntem deschisi inspre noutate si luam in considerare sugestiile clientilor nostri, cat timp ingredientele naturale pe care le folosim nu sunt inlocuite cu solutii adiacente, iar cremele se prepara in mod traditional, prin fierbere.

Cofetaria Danessa este astazi o mare familie care include atat personalul inchegat si mentinut inca de la inceputuri, cat si clientii fideli: cei care si-au indulcit copilaria cu dulciurile Danessa, au solicitat tortul de nunta si pe cel al copiilor la botez tot aici, au ramas consecventi, ne-au recomandat si carora le multumim - datorita lor existam si progresam in fiecare zi.

Str. Corneliu Coposu , Nr. 31 Bl AN 10 (parter)/  Langa Piata Rogerius

Laborator: Oradea, Str. Spartacus Nr. 32


Telefon:  0788.660.012, 0727.660.012,  0788.788.170, 0729.788.170

 E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: danessa.ro


Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!