Lacramioara

Pasiunea pentru dulce, dragostea de frumos si dedicarea sunt principiile care au stat la baza fondarii Cofetariei Lacramioara. Am pornit ca o afacere de familie in 2007 si am evoluat prin dezvoltarea celui mai modern laborator de cofetarie pentru satisfacerea celor mai inalte standarde de calitate si a celor mai exigente gusturi. Maestrul cofetar Lacramioara, a carui pasiune si indemanare au stat la baza crearii brandului, a dezvoltat retete originale, produsele noastre impunandu-se pe piata, reusita ce ne recomanda ca un partener de incredere.

Va punem la dispozitie o gama variata de prajituri, torturi pentru diferite ocazii, produse de patiserie dupa retete originale folosind doar ingrediente de cea mai buna calitate si in conformitate cu reglementarile HACCP. Indiferent de ocazie sau eveniment, Cofetaria Lacramioara are produsul potrivit pentru fiecare: prajituri asortate, tort de ciocolata, tort de frisca, tort de martipan, produse de patiserie rafinate, prajituri de nunta etc. Calitatea este esentiala pentru noi, de aceea produsele noastre au fost create pentru a satisface gusturile si celor mai exigenti clienti.

Special pentru clientii nostrii punem la dispozitie serviciul de livrare a produselor: torturi de nunta, torturi aniversare, prajituri de nunta sortate, direct la locatie, pentru a va scutii de emotiile “pe ultima suta de metrii”.


Telefon: Tel: 0359/464366
Număr mobil: Mob: 0741664525
sursa: cofetarialacramioara.ro

Orar:
Luni-Sambata: 08:30-20:30
Duminica: 09:00-18:00

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!