Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Citește mai departe...

Advertising pe www.evenimenteinoradea.ro

Evenimenteinoradea.ro este o platformă online de prezentare a evenimentelor din Oradea.

Acest site se adresează atat organizatorilor de evenimente, turistilor cat si locuitorilor din Oradea. Acest proiect este apolitic şi nu este subordonat nici unei instituţii sau unui grup media.

Pentru orice intrebare, nelamurire sau sugestie referitoare la site-ul evenimenteinoradea.ro, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Daca doriti o campanie de publicitate extinsa pe site-ul nostru, va putem oferi metode diverse de promovare:

- Banner/ first page
- Ad/ top/ first page
- Ad/ bottom/ first page
- Ad/Rectangle (first page)

- Banner/ category
- Ad/ top/ category/ articole
- Ad/ bottom/ category/ articole
- Ad/Rectangle/ category/ articole

Pentru obtinerea unui rate card va rugam sa ne contactati pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!