Gina Butiuc

Nascuta la 17 iulie 1971 la Oradea, Romania, acumuleaza experienta ca invatatoare, ulterior ca asociat in afaceri ce au ca obiect media, publicitatea si productia video; licentiata in sociologie; este autorul a 7 lucrari cu caracter monografic-documentar.

Fondeaza atelierul de creatie vestimentara in noiembrie 2002 din dorinta de a-si urma visul copilariei de a reinvia afacerea bunicii in domeniul modei, intrerupta de regimul comunist prin nationalizare.

Designerul realizeaza personal colectiile couture-a-porter si coordoneaza atent intreaga activitate din atelier.
Toate colectiile sunt prezentate in show-uri proprii, organizate dupa un concept propriu Gina Butiuc.

Croi riguros, conceptie sofisticata, siluete perfect conturate, texturi nobile, finisaje si aplicatii  manuale maiestrite – sunt coordonatele ce contureaza universul creatiilor Gina Butiuc, un univers ce raspunde aspiratiei spre originalitate si individualitate caracteristica omului modern. Imbinand tipare clasice cu elemente originale, avangardiste, creatiile Gina Butiuc vorbesc, prin mijloacele specifice creatiei vestimentare, despre feminitate, sensibilitate, senzualitate, exprimate insinuant ori explicit, conturand in acelasi timp un stil vestimentar construit pe simplitate si echilibru.

Mesajul general al creatiilor Gina Butiuc este de reafirmare a feminitatii, de promovare a echilibrului si bunului-simt in vestimentatie.

Adresa:str. Republicii nr. 71, Oradea
Contact:+40.744.322.134


sursa: http://www.ginabutiuc.ro/biografie/#sthash.6Sn6v9SQ.dpuf

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!