Raluca Mihalceanu

Raluca Mihalceanu s-a nascut pe 4 Februarie 1979 in Oradea. Dupa 10 ani de dans sportiv, 6 titluri nationale s-a inscris la cursurile Universitatii de Arte din Bucuresti obtinand diploma de designer vestimentar. Colectia sa de debut, "Water", a fost prezentata in anul 2000 in cadrul Romanian Fashion Week. In 2004, Raluca s-a deschis propriul atelier de design vestimentar in Oradea. A inceput cu designul rochiilor de mireasa si a costumelor pentru dans sportiv.

Colectiile Ralucai sunt pline de farmec si soficticate prin combinarea prefecta a influentelor cluturale si moderne.

Tema centrala a creatiilor sale este feminitatea și romantism si mai ales detaliile precum broderiile lucrate manual, margele aplicate manual, tesaturi de lux (mousseline,matase) și pietre Swarovski.

Adresa: Str. Republici Nr. 12, Et 2, Ap. 12, Oradea
Contact:+40.359.464.721; +40.722.318.686

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!