Rivo

Este un restaurant potrivit atat pentru un pranz de afaceri, cat si pentru o cina comoda si relaxanta. Preparatele se regasesc intr-o selectie echilibrata, servirea este buna iar preturile practicate sunt cele corecte.

Venim in sprijinul tuturor oaspetilor oferindu­le posibilitatea de savura un pranz de afaceri sau o cina linistita, stand pe terasa suspendata ori in gradina exterioara.

Cu servicii de 'bartending' si cocktail-uri va puteti delecta la bar avand totodata posibilitatea de a le completa cu un 'snack'. Puteti servi un preparat delicios in incinta restaurantului acompaniat de un vin de exceptie sau, puteti sa va relaxati in gradina exterioara dotata cu baldachine si umbrare.

Adresa:
Aleea Strandului 3A, 410051 Oradea, Bihor

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

REZERVARI : 0359 444 445 / 0770 444 445

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!