Hanul Pescarilor

Inchirieri terase

Terasa noua

Ce poate fi mai placut decat sa fii impreuna cu toti prietenii? Iar prietenii tai la randul lor si-ar dori sa invite alti prieteni, iar pentru asta, terasa noua este ideala, suficient de incapatoare, adapostind pana la 40 de persoane! Pretul acesteia este de 800 de lei, si include un ponton pentru pescuit, draught de bere si frigider, alaturi de un ceaun, un grill ci carbuni pentru gratare, inclusiv tacamuri si farfurii din plastic, pentru a scapa de griji!
Copiii dispun de un spatiu de joaca amenajat special!

Terasa veche

Vino in week-end la Hanul Pescarilor si relaxeaza-te cu familia, copiii si prietenii intr-un spatiu amenajat special pentru a te simti minunat! Terasa dispunde de grill pentru gratare, ceaun impreuna cu lemne de consum, draught de bere rece, toate acestea incluzand tacamuri si farfurii. Inchiriatul costa doar 500 lei pentru o zi intreaga si capacitatea insumeaza 25 de persoane!
sursa: hanulpescarilor.ro

Receptie si rezervari : 004 0729 01 54 80 / 004 0259 21 00 45
Sef de sala si rezervari: 004 0722 17 82 84
Adresa: Saldabagiu de Munte
Pagina web: hanulpescarilor.ro
Pagina facebook: facebook.com/hanulpescarilor?fref=ts

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!