Poker - Select Club

Select Poker Club Oradea este locul ideal unde puteti juca poker live 100% avand la dispozitie logistica si personal profesionist.

Select Poker Club oferă 9 de mese permanente de poker, din care 3 sunt de cash și 6 de turneu. De Luni pana Vineri si Duminica sunt turnee, inclusiv sateliți în evenimentele circuitului PokerFest, cu care clubul nostru este partener oficial, evenimente în formate speciale sau tradiționale, precum Freezeout, Knockout, Deepstack Turbo, Win The Button, Omaha și așa mai departe. 

Clubul se adresează atât jucătorilor experimentați, celor dornici de partide pe mize mari, cât și începătorilor sau jucătorilor recreaționali de mize mici care doresc doar să se distreze din când în când la o masă de joc.

Adresa: Str. Vasile Alecsandri, Nr. 10, Oradea, Bihor
Telefon: 0757 324 256
E-mail:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Orele de functionare:
L - D de la 17:00 - 07:00

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!