Yellow Submarine

Yellowsubmarine te asteapta in fiecare Joi, Vineri si Sambata sa urci la bordul distractiei.
In fiecare seara de Vineri , in centrul orasului , pe Strada Vasile Alecsandri , rasare , din linistea zilelor cotidiene, un submarin … putin diferit . Nimic neobisnuit ai putea spune , insa privind prin hublourile sale vei putea zari zeci de tineri '' inrolati '' la distractie, imbinati de muzica si bautura aprovizionata la bord.
Yellow Submarine s-a impus inca de la deschidere datorita identitatii sale unice si al ambientului interior tematic , dandu-ti impresia ca te scufunzi intr-o mare a distractiei la bordul unui submarin , avand langa tine toti prietenii tai . Aici nu trebuie sa '' speli puntea '' sau sa raportezi capitanului …
Tot ce trebuie sa faci este sa fii pregatit pentru a petrecere o seara de neuitat alaturi de prietenii tai profitand de promotiile puse la dispozitia ta de echipajul de la bord .

Adresa: Vasile Alecsandri, 10, 410072 Oradea/ Romania

Orar:
Joi - Sâm: 21:00 - 06:00

Facebook: facebook.com/YellowSubmarineOradea

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!