Window pub

O locatie bine cunoscuta, amplasata in central vechi al orasului, in Pasaj Vulturul Negru, cu o fatza noua, dar in acelasi timp si cu o personalitate noua – Window Pub – o este noua locatie in care invitam clienti sa vina sa isi petreaca timpul liber, atat in tipul zilei, la un pranz, cina sau seara la diversele evenimente organizate de locatie.
Window Pub – o berarie de tip englezesc dar totusi PUB - cu tendinte irlandeze si cu o bucatarie diversificata , am putea spune lejer interantionala, pune la dispozitia clientilor diverse sortimente de mancare, restaurant, sau fast food si nu pe ultimul loc se gaseste oferta de pizza pe vatra.

Desi locatia functioneaza in timpul zilei in regim de restaurant-pizzerie, seara totul se transforma intr-un pub care pune la dispozitia clientilor promotiile casei :bere la draft sau sticla, o paleta larga de wisky si vinuri alese, cafea fie ea expresso sau frappe, dar si evenimente artistice specifice trendului de pub live: spectacole de muzica live, stan-up comedy, piese de teatru,posibilitatea de a urmari evenimente sportive, petreceri private etc.

Capacitatea locatiei este de 200 de persoane pub se adreseaza atat tinerilor cat si celor mai in varsta, bautorilor de bere sau cafea, celor care vin sa manance care sa petreaca ori sa se cunoasca intr-o atmosfera de neuitat!

Orar:
Luni: 9:00 - 02:00
Marti: 9:00 - 02:00
Miercuri: 9:00 - 02:00
Joi: 9:00 - 03:00
Vineri: 9:00 - 04:00
Sambata: 10:00 - 04:00
Duminica:10:00 - 02:00

Oradea - Pasajul Vulturul Negru
Tel:0753-064.084
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: windowpub.ro

Sursa: windowpub.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!