Lord’s Pub

Lord’s Pub a fost infiintat in februarie 2001 si este situat la intrarea in Pasajul Vulturul Negru (Piata Unirii nr. 2-4). Este locul ideal pentru a te distra oricand impreuna cu prietenii tai. Aici vei gasi atmosfera care face face diferenta fata de celelalte locatii. In plus este singurul loc in care poti savura o bere Guinness Draught sau Holsten nefiltrata. “Best Music in Town”, sloganul clubului, spune totul despre muzica pe care o poti asculta aici: dance, rock, blues, muzica anilor ’80-’90.
Ceea ce este azi Lord’s in conceptul publicului care este nelipsit de la evenimentele saptamanale se defineste ca si pasiune. Lord’s este acum bine definit ca si Lord’s Pub – locatie premium Guinness in care se asculta cea mai buna muzica din oras, te simti extraordinar si esti tratat cu cea mai calda prietenie de catre echipa Lord’s Pub.

Muzica
Muzica de calitate este principiul de baza al playlist-ului in Lord’s Pub. Comunitatea Lord’s Pub asculta aceasta muzica peste tot. Selectia s-a facut intotdeauna cu ajutorul publicului. Piesele muzicale sunt ale trupelor care au demonstrat cu adevarat ca pot sa fie pozitionati ca si clasici. Muzica este motivanta, antrenanta, plina de substanta si actuala la orice varsta. Ritmurile sunt studiate si au sens iar versurile reprezinta evolutia generatiilor din orice timp.

Public
Publicul evolueaza in permanenta. Lord’s Pub asculta foarte bine si intelege ceea ce publicul are nevoie pentru a se simti confortabil in momentele de destindere in care aleg sa vina aici. Publicul Lord’s este fara varsta. Tinerii aud de faima Lord’s inca de mici si asteapta cu infrigurare momentul majoratului pentru a accesa o societate speciala – cu o anumita distinctie. Publicul Lord’s este educat, in primul rand, iar apoi apreciaza muzica de calitate si, nu in ultimul rand, o bautura buna servita cu cea mai mare placere de echipa Lord’s.

Evenimente
Fiecare sfarsit de saptamana este un eveniment care merita sarbatorit in Lord’s. Petrecerile din Lord’s sunt extraordinare. Toata lumea se intalneste si se distreaza pana dimineata. Stim ca e greu sa gasesti o masa in Lord’s dar asta nu impiedica pe nimeni sa vina chiar si fara rezervare si sa se bucure cu toti prietenii din Lord’s. Muzica buna face din fiecare seara un eveniment deosebit pentru a te simti bine.

Lord’s Pub alaturi de partenerii sai dezvolta concepte de evenimente speciale. Lord’s Pub gazduieste periodic trupe de muzica care canta live pentru public. Exista un spatiu special amenajat pentru zona de scena si tot localul devine un spatiu in care concertul se traieste la maxim.
Va invitam sa urmariti sectiunea “Evenimente” pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre viitoare!

Parteneri
Lord’s Pub, Oradea, a fost desemnat locatie premium Guinness. Pozitia extraordinara, ambianta prietenoasa si decorul realizat dupa cele mai exacte standarde, au facut din Lord’s cea mai atractiva locatie pentru a fi punctul central, in Oradea, a brandului Guinness.

Piața Unirii nr. 2-4, 410072, Oradea
Telefon: +40-733.961.221
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
web: lordspub.ro

sursa: lordspub.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!