Lactobar Retro-Bistro

Lactobar Retro Bistro şi-a deschis porţile pentru public în 2011 ca şi un fast-food inedit, care vă poartă înapoi în timp într-o ambianţă retro. La intrare veţi fi întâmpinaţi de singura Dacie decapotabilă din oraş după care veţi începe o călătorie în timp printre amintirile anilor ’70- ’80 atârnate pe pereţi.

Restaurantul vă aşteaptă cu un meniu variat, cu preparate tip fast-food, de la reţete tradiţionale româneşti (lactate servite în borcanele originale ale anilor ’80, salată de vinete etc) la produse cu specific American ( diferite specialităţi de hamburger şi sandwich) fie că este vorba de mic dejun, prânz sau cină. Deserturile casei vor completa o masă perfectă.

Terasa Lactobar Retro Bistro reprezintă un punct efervescent pe pietonala oraşului, unde doritorii pot savura preparatele noastre împreună cu o limonadă răcoritoare, o halbă rece de bere sau cu ceva cu adevărat special: cocktailurile de bere cu diferite arome.

Datorită locaţiei avantajoase, al decorului inedit, al meniului variat şi calităţii serviciilor, localul a devenit rapid un loc îndrăgit pentru localnici şi un punct important de reper pentru turişti.

Orar:
Lun - Sâm: 09:00 - 12:00
Dum: 10:00 - 12:00

Adresa:
Str. Republicii nr. 11, 410025 Oradea-Mare, Bihor, Romania
0259455154; 0723234187
Web: restaurantlactobar.rosursa: facebook.com/pages/Lactobar-Retro-Bistro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!