Programul ERA Park in perioada sarbatorilor de iarna

Săptămâna următoare, ERA Park Oradea trece la programul de Sărbători.

În perioada 24 decembrie 2016 - 2 ianuarie 2017, centrul comercial este deschis după un orar special.

Astfel, în Ajun de Crăciun, pe 24 decembrie, magazinele din ERA Park, inclusiv cele din Home Center, vor funcționa între orele 10 și 16, excepție făcând hipermarketul Carrefour, care va fi deschis între orele 8 și 19.

Pe 25 decembrie, absolut toate magazinele centrului comercial vor fi închise.Pe 26 decembrie, Hypermarket-ul Carrefour va funcționa între orele 8 și 24.

În perioada 27-30 decembrie, centrul comercial va functiona dupa program normal, exceptie facand Hypermarket-ul Carrefour ERA care va fii deschis intre orele 8 - 24.

În Ajun de Anul Nou, pe 31 decembrie, toate magazinele din centrul comercial vor fi deschise între orele 10 și 16, iar Carrefour va avea program prelungit: 8 - 18.

În zilele de 1 și 2 ianuarie, aproape tot centrul comercial va fi închis, cu excepția aceluiaşi Hipermarket Carrefour, de unde, pe 2 ianuarie, se vor putea face cumpărături între orele 8 și 22.

Tinem sa mentionam ca in aceasta perioada si liniile de autobuz 19 si 23 au program prelungit, ultimele doua curse fiind la orele 23:10 si 24:15.

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!