Teatru si magie pentru pitici

De altfel, tot weekend-ul va fi unul foarte dinamic la ERA Park. Actorii principali vor fi copiii, cărora Moșul cel darnic le-a pregătit multe surprize.

Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 11, prichindeii sunt așteptați în sala de evenimente, la piesa de teatru „Povești cu Clowni”, de Sorin Dorobanțu, pentru ca duminică, de la aceeași oră și în același loc, prichindeii să fie invitați la piesa „Povești cu 2 Clowni”, de data aceasta de Șerban Borda.

Pe de altă parte, sâmbătă, între orele 17 și 20, sub cupolă, orădenii sunt invitați la cel mai tare campionat copii-părinţi, în cadrul căruia atât copilul cât și părintele sunt stimulați să comunice mai bine în echipă, să-și dezvolte concentrarea, rapiditatea, perspicacitatea, atenția, curajul și nu în ultimul rând încrederea în sine. După ce vor parcurge cele 7 probe ale concursului, micuții vor învăța să devină super magicieni, show-ul culminând cu un concert de tip karaoke în care, alături de trupa Hocus Pocus, copiii vor deveni vedete.


Vine Moșul!

Duminică, 18 decembrie, de la ora 17, BombonERA își așteaptă prietenii la un nou atelier, în care vor învăța să gătească împreună figurine din turtă dulce, ca de pildă brăduți sau omuleți de zăpadă, pe care îi vor putea pune în pomul de iarnă, le vor putea savura sau dărui Moșului.

Pentru că, da, pe la atelier va trece și Moș Crăciun în persoană, care va colecta scrisorile tuturor pentru noaptea cea mare.

Așa că fiți cuminți, Moșul e cu ochii pe voi!

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!