Aplauze pentru Lena

VINERI 25 septembrie 2015 ,ora 21.00 va avea loc in Crown Pub spectacolul APLAUZE PENTRU LENA.


Aplauze pentru Lena nu este nicidecum o comedie, aşa cum trupa manageriatã de Mirela si Sebastian Lupu și-a obișnuit publicul, este o dramã care invitã la analizã de sine, iar unele scene, cum ar fi monologul fostei actrițe de succes Elena, ajunsã acum aidoma unei pãsãri cu penajul fanat, prizonierã într-o colivie în care a intrat în culmea gloriei orbitã de strãlucirea zãbrelelor, sunt de-a dreptul cutremurãtoare.

Mirelei Lupu îi reușește un personaj deosebit de puternic în deriva lui, reușind sã îmbine tãria de caracter cu pierderea de sine. La fel, Sebastian Lupu face un Dinu aparent superior-înfumurat, în realitate iscoditor și interesat de recentul sãu câștig la cărți (Elena) mai mult decât vrea sã lase sã se vadã. Interpretarea celor doi – o oscilație continuã, ca un dans sincopat în care partenerii preiau conducerea pe rând, când intuiesc la celãlalt un moment de slãbiciune – este ajutatã de scenografia bine adaptatã la decorul de pub, dar și de costumele realizate de Amalia Buie. O partiturã sobrã, așadar , un pariu pe care aplauzele prelungi i-au anunþat pe organizatori cã l-au câştigat .

Cu siguranță , Aplauze pentru Lena va deveni una dintre, dacã nu chiar cea mai jucatã piesã din repertoriul ArtEmotion în anii care vor veni.

rezervari la Crown Pub (Restaurant Astoria) sau la tel 0745057448

Pret bilet 15 lei


Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!