RAPSODII, PARODII, UN BUCHET DE POEZII

Duminică, 26 aprilie, ora 19.00 – Sala Arcadia. Spectacolul RAPSODII, PARODII, UN BUCHET DE POEZII propus de actorul Eugen Țugulea, etern îndrăgostit de arta lirică, se adresează, de astă dată, unui public mai larg, spre care probabil s-a adresat, la timpul lui, și George Topârceanu.

Îndrăgit de mulți cititori pentru umorul cald, ironia fină – care ascunde în același timp și o anumită profunzime – o dragoste de om și natură (de care ne amintesc cele trei rapsodii: de primăvară, de vară și de toamnă). În loc de rapsodii de iarnă, ne întâlnim cu o dramatică noapte de iarnă. Întâmplător sau nu, rapsodiile lui Topârceanu se potrivesc foarte bine cu cele muzicale ale lui George Enescu.

Recitalul îmbracă forma celor patru anotimpuri, în grupaje care sugerează stări și situații proprii acestora, în care poezia originală se întâlnește cu parodia versurilor altor poeți de rezonanță ai epocii parodiați de pana subtilă și ironia fină a autorului.

Un recital de poezie cu Eugen Țugulea

Durata spectacolului: 70 minute (fără pauză)


 

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!